Hjem > Uncategorized > Endelig spansk varme!

Endelig spansk varme!

Vi ble altså værende fire dager i La Coruna. En utrolig fin by med hyggelige mennesker, små gater og restauranter i alle kriker og kroker. Den store bystranda fikk skikkelig tint opp stive norske guttekropper. Her lå vi nesten hele lørdagen og skuet utover Atlanterhavet. Muligens ble det også tittet litt på de lokale senioritas’ene. Vi har også blitt godt kjent med mannskapet ombord i den norske ARC-båten MAD. Peer, Martin, Rebekka og Nicolas viste seg fort å være en gladgjeng med trøkk i. Peer og Rebekka kjøpte båten sin i juli, dro fra Norge 26.august, og er nå allerede på vei til Lisboa. Det er ikke dårlig!

Nå har vi virkelig skrudd ned tempoet betraktelig. Siden vi skal være i Lisboa 10. oktober, har vi god tid til å utforske dette herlige området. Det er et merkelig landskap, med furutrær ned til vannkanten, svaberg som minner om Tisler og nydelige surfestrender overalt. Etter La Coruna seilte vi 30 nm vestover til den bittelille fiskehavna Corme. Her fikk Sjarmen lagt sin første natt for eget anker, med MAD ikke langt unna. Det kreves disiplin å sette seg ned med skole når sola steker og strendene tittet mot deg. Men vi er kommet godt i gang, og trikset er å stå opp tidlig og begynne å jobbe. Det er fortsatt ganske kjølig om morgen og kveld, og vannet holder ikke mer enn 16 grader! Men på svai er morgenbad obligatorisk, og i Atlanterhavet settes virkelig systemet i gang når man hopper ute i. Utenom skole har vi også gått inn i en mer aktiv perioden ombord i Sjarmen. Det er i hvertfall meningen at vi skal trene endel, og Marius og Hans Gustav prøvde seg på joggetur i går. De klarte å miste stien sin og tenkte at de skulle opp på en topp og se utover. Men området var pepret med små busker som hadde noen tagger ut av et annet sidestykke. Etter hard kjemping i en halvtime kom de seg ned igjen med spisse tagger overalt og blodige legger. På kvelden ble det grillaften med Peer og Martin fra MAD. Grillen vi fikk av foreldrene våre er helt suveren, så tusen takk!!

I dag har vi seilt videre til den litt større, men akk så stille og rolige byen Camarinas. Vi har rodd inn til havna i gummijolla sitter nå med internet på den lokale seilklubben. Når vi får tilgang til nett igjen er ikke lett å si, men nå ligger i hvertfall nye bilder ute som dere kan kose dere med!

Adios så lenge!

Kategorier:Uncategorized
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar